"Inovácia v osobnom štýle: Prečo som zmenil logo mojej značky, ale nie realitnú kanceláriu"
10. 01. 2024

"Inovácia v osobnom štýle: Prečo som zmenil logo mojej značky, ale nie realitnú kanceláriu"

Vážení klienti a pritelia,

S radosťou vám prinášam novinky týkajúce sa mojej osobnej značky a dôvody, prečo som sa rozhodol zmeniť svoje logo. Je to krok, ktorý sa nesie v duchu inovácie a osobného rastu, no je dôležité zdôrazniť, že táto zmena sa týka iba môjho individuálneho obrazu, nie však charakteru a hodnôt mojích vlastných či realitnej kancelárie.

Kancelária zostáva nezmenená

Je dôležité zdôrazniť, že i napriek zmene v mojom vizuálnom identifikačnom prvku, základná charakteristika realitnej kancelárie pre ktorú pracujem zostáva neotrasiteľná. Naša firma je stále synonymom profesionality, spoľahlivosti a etiky. V praxi to znamená, že naši klienti môžu očakávať rovnakú vysokú úroveň služieb, akú od nás či odomňa poznali doteraz. Zmena loga je špecifickým rozhodnutím týkajúcim sa len mojej osobnej značky 

winners_reality_logo_png

O mne

Pre tých, ktorí ma možno ešte nepoznajú, som realitný maklér so záväzkom prinášať najlepšie riešenia v oblasti nehnuteľností. Moje odborné skúsenosti, spojené s láskou k práci a starostlivosťou o klientov, ma posúvajú vpred v tejto konkurenčnej oblasti.  Viac o mne sa dozviete na stránke:


https://michalmrazek.sk/o-mne

Logo

Zmena loga bola motivovaná snahou modernizovať a aktualizovať môj vizuálny obraz. Nové logo je zladené s aktuálnymi trendmi a odzrkadľuje dynamiku a inováciu v oblasti nehnuteľností. Farebná paleta odráža môj prístup k práci - spojenie serióznosti a života, čo presne odzrkadľuje aj môj postoj k realitnej kancelárii.  logog_biele_

Prečo by mal mať maklér svoju identitu 

V oblasti nehnuteľností je dôležité vyniknúť. Moja rozhodnosť zmeniť logo je spojená s presvedčením, že každý realitný maklér by mal mať svoju unikátnu intenzitu a identitu. To podľa mňa pomáha vybudovať dôveru klientov a prinášať osobnejší prístup do obchodu s nehnuteľnosťami. Verím, že v súčasnom konkurenčnom prostredí je dôležité vystupovať z davu.

Ďakujem za vašu podporu a dôveru, ktorú mi prejavujete.

S pozdravom,

Michal Mrázek 
Realitný Maklér

Michal Mrázek
Autor: Michal Mrázek

Od roku 2018 som aktívny v realitnom sektore a moje predchádzajúce pracovné skúsenosti sú spojené s úctou a profesionálnym prístupom ku klientom.

Môj záujem a vášeň pre prácu realitného makléra sú evidentné v každej mojej aktivite, pričom sa snažím poskytovať služby na najvyššej úrovni. Využívam moderné metódy, ako sú video prehliadky, profesionálne fotografie, a vytváram prostredie prostredníctvom Home Stagingu. Všetko to s jednoznačným cieľom - dosiahnuť predaj vašej nehnuteľnosti za najlepšie možné podmienky, zabezpečujúc vašu plnú spokojnosť.

Vznik týchto stránok má za účel prezentovať, že aj keď sa dvaja makléri venujú rovnakým úlohám, rozdiely medzi nimi môžu byť výrazné. Oboznámte sa prosím s mojimi radami a článkami, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní o predaji nehnuteľnosti a vybrať si správnu cestu.

Je známe, že za každým predajom nehnuteľnosti sa skrýva ľudský príbeh. Toto je dôvod, prečo považujem za dôležité nevnímať tento krok len ako obchodnú transakciu, ale ako životný krok pre každého zúčastneného - predávajúceho i makléra. Moje úsilie spočíva nielen v dosiahnutí optimálneho výsledku, ale aj v zabezpečení, aby celý proces bol pre všetkých strán pozitívnym a uspokojivým zážitkom.

Môj záväzok spočíva v poskytovaní kvalitných služieb a v dosahovaní spokojnosti klientov. Referencie spokojných klientov sú pre mňa dôkazom toho, že moja práca prináša výsledky. Ďakujem vám za váš čas a ak máte ďalšie otázky alebo záujem, neváhajte ma kontaktovať. Rád by som sa s vami stretol pri káve a prebral vaše potreby a očakávania.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie