Aukčný predaj nehnuteľnosti.

Aukčný predaj nehnuteľnosti.

Čo je to aukcia ? Je to forma predaja, pri ktorom sa v určitom čase a na určitom mieste sústreďuje ponuka a dopyt, pričom pre predaj formou aukcia sú vopred stanovené podmienky. Aukcia je jednou z foriem v podstate dobrovoľnej dražby, pri ktorej potenciálni kupujúci dávajú ponuky na rozdiel do priameho zaplatenia predávajúcemu za tovar.

V realitnom odvetví sa samozrejme ako tovar považuje ponúkaná nehnuteľnosť a v praxi to znamená že predávajúci  si vyhradzuje v prípade viacerých záujemcov zvoliť najvýhodnejšiu ponuku.

Prečo je táto forma predaja  výhodná ?

V prípade správne nastavenej ceny nehnuteľnosti získame omnoho väčší počet záujemcov. Cieľom je spokojný až nadšený klient, či už predávajúci, že dostal viac peňazí ako očakával ale aj že kupujúci tú ponuku získal. Predaj  prebehne  rýchlejšie a samozrejme bezpečne podľa vopred dohodnutých podmienok. Naopak pri vysokej nastavenej cene pri postupnom znižovaní to potenciálni klienti vidia a často krát vyčkávajú kam až cena klesne. A veľa krát predávajúci získa menej ako je jeho skutočná tržná cena preto že zľavovanie obecne vzbudzuje nedôveru. 

Ponúkam Vám On-line aukciu, ktorá je jednoduchá. Záujemcovia vypisujú svoju ponuku do príslušného políčka. Transparentná, lebo okamžite vidia či je ich ponuka najvyššia. Dôveryhodná, lebo prebieha na oficiálnej stránke aukcie za jasných deklarovaných pravidiel a existuje z aukcie aj záznam. Je rýchla lebo sa vyhlási v určitý deň a hodinu a po jej ukončení sa podpisuje rezervačná zmluva.

Zaujal Vás takýto možný predaj ? Neváhajte ma kontaktovať, veľmi rád vám všetko vysvetlím a následne pomôžem s predajom nehnuteľnosti tak trochu inak. 

certifikat-michalmrazek

Michal Mrázek
Autor: Michal Mrázek

Od roku 2018 som aktívny v realitnom sektore a moje predchádzajúce pracovné skúsenosti sú spojené s úctou a profesionálnym prístupom ku klientom.

Môj záujem a vášeň pre prácu realitného makléra sú evidentné v každej mojej aktivite, pričom sa snažím poskytovať služby na najvyššej úrovni. Využívam moderné metódy, ako sú video prehliadky, profesionálne fotografie, a vytváram prostredie prostredníctvom Home Stagingu. Všetko to s jednoznačným cieľom - dosiahnuť predaj vašej nehnuteľnosti za najlepšie možné podmienky, zabezpečujúc vašu plnú spokojnosť.

Vznik týchto stránok má za účel prezentovať, že aj keď sa dvaja makléri venujú rovnakým úlohám, rozdiely medzi nimi môžu byť výrazné. Oboznámte sa prosím s mojimi radami a článkami, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní o predaji nehnuteľnosti a vybrať si správnu cestu.

Je známe, že za každým predajom nehnuteľnosti sa skrýva ľudský príbeh. Toto je dôvod, prečo považujem za dôležité nevnímať tento krok len ako obchodnú transakciu, ale ako životný krok pre každého zúčastneného - predávajúceho i makléra. Moje úsilie spočíva nielen v dosiahnutí optimálneho výsledku, ale aj v zabezpečení, aby celý proces bol pre všetkých strán pozitívnym a uspokojivým zážitkom.

Môj záväzok spočíva v poskytovaní kvalitných služieb a v dosahovaní spokojnosti klientov. Referencie spokojných klientov sú pre mňa dôkazom toho, že moja práca prináša výsledky. Ďakujem vám za váš čas a ak máte ďalšie otázky alebo záujem, neváhajte ma kontaktovať. Rád by som sa s vami stretol pri káve a prebral vaše potreby a očakávania.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie